Flertkontakt

Aplikacije za dating? Uzmite u obzir laganu kavu, čaj, šetnju ili piće umjesto večere: umjesto da se nađete na večeri na prvom spoju, odaberite aktivnost koja je potencijalno kraća i opuštenija poput šetnje ili kave. Na taj način, ako nakon 45 minuta shvatite da jednostavno niste kompatibilni, niste predani duljoj (i potencijalno skupoj!) večeri koja može biti neugodna i neugodna za obje strane. Ako spoj prođe dobro, možete nastaviti s koktelom ili otići do večere i nastaviti razgovor. Iako je lako dodati međuobrok ili zalogaj, teže se izvući iz večere. otkriti više detaljima ovdje dating aplikacije hrvatska.

Nemojte… otpustiti nekoga nakon samo jednog spoja! Umjesto prebrzog zaključka, uzmite u obzir da je druga osoba možda bila izrazito nervozna ili je jednostavno imala loš dan. Osim ako je očito da stvari neće uspjeti, izađite na drugi spoj kako biste stvarno osjetili tu drugu osobu. Mnogi uspješni brakovi svi su započeli na lošem prvom spoju! Tko zna, i ti bi mogao biti jedan od njih, jednog dana. Budite pustolovni! Kada je u pitanju planiranje spoja, razmišljajte izvan okvira i rezervirajte aktivnost koju do sada niste radili. Trebate inspiraciju? Pretplatite se na mailing listu @made_my_date i neka vaša pristigla pošta bude ispunjena zabavnim idejama za spojeve.

Mnogi od nas imaju opsežne popise preduvjeta prije nego što uopće razmišljaju o odlasku na prvi spoj. Možda želite nekoga tko je potpuno sličan vama, bilo da se radi o interesima, vjeri ili podrijetlu. Možda ne gledate dvaput na ljude koji imaju određenu povijest spojeva, imaju više od određene dobi ili posjeduju mačku (jer ste više pas). Iako su zajedničke vrijednosti ključne, a kompatibilnost je često određena sličnostima, pokušajte upoznati nekoga prije nego što napravite pretpostavke na temelju svojih preduvjeta. Jedini “preduvjeti” koji su vam potrebni su vaše vrijednosti o kojima se ne može pregovarati, poput ljubaznosti, poštenja i humora. Inače, svoja mišljenja temeljite na tome kako se osjećate, a ne na kontrolnoj listi. Obratite pažnju na osobu ispred sebe i pokušajte ne projicirati narativ ili pridavati značenje osobinama prije nego što uopće upoznate osobu. Postavljajte pitanja i iskreno vodite računa o tome zašto je netko takav kakav jest prije nego odlučite je li za vas ili ne.

Sljedeće: igranje teškog dobivanja ili čekanje da druga osoba napravi prvi korak. Osim zastarjelih rodnih uloga, ova “pravila” proizlaze iz ideje da onaj kome je manje stalo u vezi ima najveću moć. Ali treba li ljubav biti vezana uz moć? U redu je brinuti se; trebali bismo se brinuti jedno za drugo. Dakle, kakve veze ima ako “ispadneš prejak” ili “brigaš više?” Budite vjerni svojim osjećajima i onome što želite. Oh, a prvi potez može nam uštedjeti puno vremena na pitanju hoćemo li im se vratiti.

Znam da nije lako okrenuti se unutra. Osjeća se ranjivo. Zahtijeva prepoznavanje svojih slabosti. Ali time se pripremate za uspjeh u spojevima. Jer na kraju dana, ne možete kontrolirati ono što drugi ljudi rade – sve što možete kontrolirati su vlastita djela i ponašanje. I odat ću vam malu tajnu: privlačite ono što dajete. Drugim riječima, tek kada ste psihički i emocionalno zdravi, moći ćete dobiti partnera koji je također. Dakle, spremni ste za neke pozitivne promjene? Živjeli u novoj godini, novom pogledu i novom i uzbudljivom poglavlju ljubavi. Slijedite ove pouzdane savjete za izlaske i vjerojatnost je da nećete dugo biti slobodni.

Jedan od razloga zašto se mnogi samci bore da pronađu trajnu ljubav je taj što imaju ono što se zove “loš birač”. Nastavljaju juriti za istom vrstom osobe – recimo, lošim dečkom sa strahom od obveze, lijepom, ali plitkom ženom koja traži samo njihov novac, ili kontrolirajućim muškarcem kojeg smatraju brižnim i zaštitničkim. Onda se pitaju zašto se čini da sve njihove veze završavaju na isti način. Ako ste imali deja vu u spojevima – i to ne na dobar način – vjerojatno je dobra ideja protresti stvari i izaći iz svoje zone udobnosti. Točnije, dopuštanje da vam netko drugi pronađe spoj može vas spriječiti da postanete plijen istim starim otrovnim navikama.

Back to Top